Skip to main content

Kender du det at når du er i fuld gang med at skrive eller arbejde på en WordPress side eller et WordPress indlæg, at siden igen og igen scroller til bunden?

Jeg har selv oplevet det på flere websites, især på websites der benytter editors som Visual Composer og lignende. Her sker det ofte at siden scroller til bunden så snart man redigerer, flytter eller sågar tilføjer et element til sin side eller til sit blogindlæg.

Det er heldigvis rigtig let at omgå og/eller helt eliminere problemet.

Dette gør du ved at at klikke på Skærmindstillinger i toppen af vinduet, og i toolbaren der her dukker op fjerne fluebenet ud for punktet Aktiver fuld højde i editoren og distraktionsfri funktionalitet:

Wordpress scroller til bunden skift indstillinger

Hvor ironisk det end lyder, er det dét der skal til for at undgå de distraktioner det kan give i form af en side der igen og igen scroller helt til bunden.

Personligt får jeg mere værdi ud af at deaktivere funktionen for at undgå den konstante scroll på visse sider, fremfor at kunne benytte selve den distraktionsfri funktionalitet.

Har du brug for anden hjælp til Wordress?

Send mig da blot en mail eller giv mig et kald på 31501010, så hjælper jeg dig lynhurtigt videre med dit WordPress problem.

Få hjælp til WordPress
Daniel Svane Handberg

Autodidakt cand.kreativ med en programmør gemt i maven. Brænder for webudvikling og -design, digital markedsføring og den gode oplevelse på nettet. Ring på 31 50 10 10, eller send en mail på daniel@swanworks.dk. Vil du gerne læse mere om Daniel, kan du gøre dette her.