Skip to main content

Kender du også det problem? Du administrerer en LinkedIn side for en virksomhed og vil like en opdatering fra din private profil, men ender med at like den som virksomhedens side i stedet?

Det er drønirriterende, men heldigvis er det ikke så svært at like opdateringerne fra din private profil i stedet for som virksomhedens side.

Jeg har herunder listet 2 hurtige muligheder til at hjælpe med at finde opdateringen fra din virksomhed så du kan like den.

Mulighed 1: Find opdateringen i dit feed via din computer

Du kan vælge at finde opdateringen i dit feed på LinkedIn, men som regel kan du lede rigtig længe hvis du kigger ned igennem feedet da det som default viser Top Updates.

Du skal i toppen af dit feed vælge at skifte sorteringen af opslag i dit feed fra Top Updates til Recent Updates:

Du kan herefter scrolle dig ned igennem feedet og de seneste opdateringer til dit virksomhedsopslag, såfremt du kender tidspunktet for dette.

Mulighed 2: Like opslaget via LinkedIn’s mobil-app

I øjeblikket er det (lige i dette tilfælde heldigvis) ikke muligt at administrere sin side eller opslagene på denne, så det er hurtigt at finde og like opdateringen virker din mobil.

På din mobil, såfremt du har en iPhone som jeg, skal du blot åbne app’en og fremsøge virksomheden. Du kan her hurtigt like (og kommentere) de forskellige opslag:LinkedIn iOS app

 

‘De to ovenstående metoder er i øjeblikket de to letteste jeg kan komme på, men har du en helt tredje måde du gør det på, så hører jeg gerne fra dig.

LinkedIn er desværre ikke lige så smart til håndtering af virksomhedssider som f.eks. Facebook er, men mon ikke det kommer med tiden.

Kunne du bruge disse tips? Så del meget gerne indlægget!

Daniel Svane Handberg

Autodidakt cand.kreativ med en programmør gemt i maven. Brænder for webudvikling og -design, digital markedsføring og den gode oplevelse på nettet. Ring på 31 50 10 10, eller send en mail på daniel@swanworks.dk. Vil du gerne læse mere om Daniel, kan du gøre dette her.