Skip to main content

Vil du også gerne have flere Instagram kontoer på samme mail?

Så er der heldigvis håb forude, for det er rent faktisk ikke nødvendigt at oprette flere emailadresser for at kunne lave flere Instagram konti.

Det hele kan rent faktisk køres på een enkelt email, og kræver blot at mailudbyderen tilbyder alias’ på kontoen.

Det kan f.eks. en være Gmail hos Google, som jeg selv benytter, eller sågar også med en Hotmail/Outlook konto hos Microsoft.

Bemærk vejledningen her tager udgangspunkt i Instagram på iOS, men fremgangsmåden vil være noget nær identisk på f.eks. Android.

Sådan opretter du flere Instagram konti på samme mail

For at oprette en ny Instagram konto på samme mail du har i dag, skal du blot åbne din Instagram app på telefonen og enten gå til indstillinger og vælge at logge på med en ny konto, alternativt hvis du ikke er logget ind så blot klik på Tilmeld dig og følg efterfølgende med her.

1) Log på med e-mail

Tryk her på Log på med telefon eller e-mail:

Log på Instagram med e-mail

2) Angiv e-mail du ønsker at benytte til Instagram

Angiv din mailadresse i feltet, men tilføj som anvist +aliastilmail mellem din nuværende indbakke og @’et i emailadressen ligesom jeg har gjort her.

Bemærk du kan vælge at skrive lige hvad du ønsker efter +’et i emailen, det er blot for at lave et alias på den emailadresse du allerede har i brug.

Opret Instagram konto på samme mail via alias

3) Færdiggør oprettelse af Instagram konto

Gå nu resten af oprettelsen igennem og angiv navn, opret adgangskode m.m. som app’en spørger om.

4) Verificer Instagram konto på din almindelige email

Når du nu er igennem opsætningen af kontoen, skal du nu blot åbne din indbakke på din Gmail/Hotmail/Outlook e-mail på hvilken du har brugt et alias ifm. oprettelse af kontoen, og her vil du nu modtage en mail fra Instagram så du kan verificere din konto:

Verificer Instagram konto med alias på email

…og så er du kørende.

Nemt, ikke?

Nu kan du styre dine Instagram konti fra én og samme e-mail, på hvilken din nye Instagram konto blot benytter et alias.

Det vil sige at såfremt du måtte støde på problemer med din nye konto og skulle få behov for at resette et password eller lignende, så skal du blot huske at angive den alias mail du har benyttet da du oprettede kontoen – nøjagtig som havde du brugt en helt anden email til oprettelsen.

Den klare fordel ved at benytte aliaset er at alt er styret fra din ene emailkonto og du kun behøver tjekke den ene email fremadrettet.

Nogle vil sikkert argumentere for at det ikke er sikkert at binde alt op på én email, men benytter man tofaktorgodkendelse er kontoen så godt som utilgængelig for uvedkommende.

Har du brug for hjælp?

Har du kun en enkelt e-mail adresse og har du brug for hjælp til oprettelse af flere Instagram konti på denne?

Så sidder jeg klar ved tasterne.

Send mig blot en mail eller giv mig et ring på 31501010, så hjælper jeg dig lynhurtigt så du kan få oprettet flere Instagram kontoer på din mail adresse.

Få hjælp til Instagram
Daniel Svane Handberg

Autodidakt cand.kreativ med en programmør gemt i maven. Brænder for webudvikling og -design, digital markedsføring og den gode oplevelse på nettet. Ring på 31 50 10 10, eller send en mail på daniel@swanworks.dk. Vil du gerne læse mere om Daniel, kan du gøre dette her.

One Comment

  • Lis Sundwell siger:

    Efter at ha skiftet telf. Mistede jeg adgang til en af mine to kontoer, hvordan får jeg adgang til den igen ?
    Venligst Lis Sundwell