01. Webshop

Komplet responsiv webshop på Prestashop, som fungerer på tværs af enheder og skærmstørrelser.
Betaling opsat med blandt andet EAN betaling,betaling via kreditkort via QuickPay samt afdragsordning via ViaBill.

02. Integrationer

Der er blandt andet lavet integration til e-conomic bogføringsystem med automatisk overførsel af varenumre, ordrer og kundedata ved bestillinger, samt integration til Pacsoft Online til automatisk bestilling og print af pakkelabels.

03. Google Ads og rapportering

Løbende Ads kampagner til blandt andet understøttelse af tiltag, branding af Dansk Farve Shop og de forskellige produkttyper og -kategorier i webshoppen.

Jeg blev kontaktet af Dansk Farve Shop som havde fået opsat en tom Prestashop 1.5.6.2 webshop, og nu havde brug for at komme videre med blandt andet design og yderligere konfiguration og opsætning af shoppen.

Designet er bygget på en template Dansk Farve Shop selv har fundet og ønskede at benytte, og som sidenhen er skræddersyet til deres behov – både design og funktioner.

Dansk Farve Shop - webshop i Prestashop

Dansk Farve Shop - produktside

For at spare Dansk Farve Shop for mest mulig tid i den daglige drift, er der automatiseret og optimeret mest muligt på den tekniske opsætning af webshoppen.

Der er blandt andet:

  • Opsat komplet integration til e-conomic bogføringsystem med automatisk overførsel af varenumre, lagerstatus, ordrer og kundedata
  • Opsat en integration til Pacsoft Online til 1-klik bestilling og print af pakkelabels (inklusiv returlabels)
  • Indbygget en udvidet og langt mere fleksibel CSV import/eksport til varer m.m., sammenlignet med den indbyggede funktion

Der har endvidere været et ønske om at kunne følge webshoppen tæt, og der er derfor opsat en helt automatisk genereret rapport som sendes på mail med alle nøgletal hver mandag. Rapporten viser den forgange uges performance på webshoppen, der i blandt:

  • Helt overordnet konverteringsrate
  • Trafik, indtjening og konverteringsrate på tværs af kilder
  • Trafik, indtjening og konverteringsrate på tværs af platforme
  • Indtjening og gennemsnitlig ordrestørrelse
  • Performance på aktive AdWords kampagner
  • Og meget, meget mere…

Dansk Farve Shop - ugentlig rapport fra Google Analytics

Vil du også have en lækker webshop der samtidig er let at bruge i det daglige? Eller har du en eksisterende webshop du gerne vil have optimeret eller ændret på?

 

Få et uforpligtende tilbud

Leave a Reply